Inchiriaza limuzina – limuzine de inchiriat la pret special. Cu un parc de peste 20 de limuzine ( de epoca , clasice si moderne), la noi gasesti garantat masina potrivita pentru orice preferinta. Mergi ca un vip la orice eveniment din viata ta. Pentru fiecare rezervare sunt incluse in pret: sofer, combustibil, sampanie, whisky / cognac, bauturi racoritoare, gheata. Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata!

Informatii NON-STOP la telefon: 0767.492.317

Furam mireasa cu talibani / americani sau micky mouse si limuzina Hover, regie proprie. Mireasa impreuna cu 5 prietene si nasa sunt furate in timpul petrecerii de catre Taliban si Micky Mouse la alegere. Dupa 40 minute se intorc unde urmeaza si negocierile.

 Va stam la dispozitie NON STOP cu cele mai bune servicii de:

– Inchiriere limuzina pentru nunta
– Inchiriere limuzina pentru furat mireasa
– Inchiriere limuzina pentru transfer aeroport
– Inchiriere limuzina pentru deplasari in Bucuresti sau in tara 

Limuzine Non Stop – servicii de inchirieri limuzine pentru evenimente in toata tara. Compania noastra, Limuzine NON STOP, iti ofera servicii profesioniste de inchiriere limuzine, iar tu ai parte doar de limuzine VIP.

Principala noastra prioritate este sa oferim clientilor nostri satisfactie totala prin calitatea si varietatea serviciilor, precum si prin preturile competitive pe care le practicam.

Serviciile noastre de închirieri limuzine acoperă toată paleta de nevoi a unei clientele ce se aşteaptă la un adevărat serviciu profesional.

Doriţi ca momente importante din viaţa dumneavostră  rămână de neuitatAtunci apelaţicu încredere la echipa noastră de profesionişti care  pun la dispoziţie “limuzina visurilor”.
Calitatea serviciilor oferite de specialiştii noştridotările de ultimă generaţie de care dispunlimuzinele noastre vor încânta şi  vor duce într-o lume de basm.

Nu ezitaţi  faceţi o rezervare din timp pentru a fi siguri  aniversareanunta sau orice alt eveniment important va fi un succes si nu uitati : oferta noastra este unica,va oferim celemai bune  preturi.

NON-STOP: 0767.492.317

SERVICII OFERITE CLINTILOR NOSTRII:

– inchirieri limuzine cu sofer;
– transport persoane (preluari la/de la gari, aerogari si porturi);
– transferuri la/de la zboruri private;
– transport pentru petreceri;
– actiuni de protocol si diverse comisioane;
– calatorii business;
– nunti;
– petreceri;

Informatii NON-STOP la telefon: 0767.492.317

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *