Daca nu, iti oferm ocazia sa o faci. Serviciul nostru de inchirieri limuzine in Bucuresti se adreseaza tuturor celor care isi doresc un plus de eleganta, distinctie si profesionalism. Acem mai multe limuzine de lux sau de epoca si avem experienta necesara pentru a transforma o simpla calatorie intr-un moment memorabil.

  • Limuzine Hummer. Sunt impunatoare, mari si deosebit de frumoase. Cei care isi doresc sa atraga toate privirile in trafic pot opta pentru inchiriere limuzine Hummer. Avem modelele H2 si H3.
  • Limuzine de epoca. Multe cupluri se gandesc sa apeleze la inchirierea unei limuzine de epoca pentru a se plimba pe parcursul intregii zile in care se casatoresc. Daca vrei sa celebrezi iubirea intr-un cadru deosebit, iti oferim limuzina Excalibur sau Mercedes Benz S280. Sunt adevarate masini ale timpului care va vor face sa va simtiti ca un print si o printesa.
  • Limuzine de lux. Chrysler 300 C sau limuzinele Hover sunt materializarea perfecta a luxului. Petrecerile private in care sampania fina este vedeta serii trebuie sa aiba si cateva sesiuni de deplasare intr-o astfel de limuzina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *