Nunta Dumneavoastra va fi de neuitat cu limuzinele deinchiriat pentru evenimente oferite de Marian Limuzine. Puteti sarbatori, impresiona si va puteti bucura de momente memorabile in limuzinele special pregatite pentru evenimentele Dumneavoastra deosebite. Noi va punem la dispozitie o limuzina cu stil, perfecta pentru a celebra iubirea Dumneavoastra.

Informatii NON-STOP la telefon: 0767.492.317

Inchirieri Limuzine Nunti pentru o nunta plina de rafinament cu o limuzina de lux, care sa dea un plus de eleganta celui mai important moment din viata unui cuplu! Serviciile noastre sunt oferite non-stop, 24/24h, 7/7 zile!

Pentru detalii suplimentare sau comenzi inchiriere limuzina nunta SUNATI LA 0767.492.317

Inchiriere limuzina pentru o nunta plina de rafinament cu o limuzina de lux, care sa dea un plus de eleganta celui mai important moment din viata unui cuplu! Serviciile noastre sunt oferite non-stop, 24/24h, 7/7 zile!

Este obisnuit si recomandat ca planificarea unei nunti precum si inchirierea unei limuzine pentru nunta sa se faca cu aproximativ 6-9 luni in avans, astfel veti avea timp sa va alegeti cel mai bun pachet de nunta. Numai asa va puteti asigura serviciul de inchiriere limuzina pentru nunta cu cel mai bun pachet inclus, asa ca incepeti si cautati idei pentru o nunta de vis si rezervati-va o limuzina de lux!

Servicii oferite pentru inchiriere limuzina nunta:

  • Durata inchiriere limuzina pentru nunta – minim 5h
  • Itinerariu limuzina pentru nunta – Domiciliu Mire – Domiciliu Mireasa – Nasi – Cununia Civila – Biserica – Parc – Restaurant
  • OFERTA Din partea casei: sampanie Rose Mary (productie Italia), apa plata la 0,5 – 4 buc, apa minerala 0,5 – 2 buc, Coca-Cola si Fanta (la doza) – 2 buc
  • Tarif Sambata: 1.400 lei (tarif închiriere limuzina pentru nuntaminim 5h)
  • Tarif Duminica: 1.200 lei (tarif închiriere limuzina pentru nunta minim 5h)